Alpha e-Commerce για επιχειρήσεις: Ηλεκτρονικές συναλλαγές με τους πελάτες σας ακόμη και χωρίς e-shop

photo: Eurokinissi

Γρήγορες και ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές ακόμα και από επιχειρήσεις λιανικούεμπορίου που δεν διαθέτουν site ή e-shop εξασφαλίζει το Alpha e-Commerce της AlphaBank, ενισχύοντας την προσπάθεια των επιχειρήσεων να παράσχουν εξυπηρέτησηαλλά και ασφάλεια στους πελάτες τους.

Με την ιδιαίτερα απλή και εύχρηστη υπηρεσία Alpha e-Commerce, οι επιχειρήσειςλιανικού εμπορίου μπορούν να δέχονται παραγγελίες μέσω τηλεφώνου ή email και ναπροχωρούν στην ολοκλήρωση αγορών από την πιστωτική κάρτα, το ψηφιακό πορτοφόλιή τον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.Μέσω ειδικής φόρμας του Alpha e-Commerce η επιχείρηση συμπληρώνει τα στοιχεία τουπελάτη και το ποσό της συναλλαγής, και στη συνέχεια του αποστέλλει έναν ασφαλήσύνδεσμο προκειμένου να ολοκληρώσει την πληρωμή του, πριν επισκεφτεί το κατάστημαγια να παραλάβει το προϊόν (click-away).

Στις επιχειρήσεις που διαθέτουν e-shop η ολοκλήρωση των αγορών μέσω τηςυπηρεσίας Alpha e-Commerce πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα επιλέγοντας μέσααπό τους ηλεκτρονικούς τρόπους πληρωμής, ενώ παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα γιαάτοκες δόσεις αλλά και επιβράβευση μέσω του προγράμματος Bonus της Αlpha Bank.Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία, που η Alpha Bank έχει διαθέσει στην αγορά ήδη απότο 2014, προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις συναλλαγές και είναι πλήρωςεναρμονισμένη με τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών.

Παράλληλα, η Alpha Bank παρέχει ολοκληρωμένο «πακέτο» εξυπηρέτησης και τεχνικήςυποστήριξης για τους Πελάτες της υπηρεσίας, όπως τεχνική υποστήριξη για εύκοληδιασύνδεση με την υπηρεσία, εξειδικευμένο τηλεφωνικό κέντρο, αναλυτικά εγχειρίδια γιατη διαδικασία διασύνδεσης βήμα προς βήμα, καθώς και παροχή συμβουλευτικώνυπηρεσιών από εξειδικευμένα Στελέχη της Τράπεζας.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Alpha Bankhttps://https://ift.tt/3gJJotc



via Ειδήσεις https://ift.tt/37YRbzu
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη