Γρηγορίου: «Προπονητική πρόκληση η Λαμία»!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Λαμίας.

Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της Λαμίας, πραγματοποίησε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο Έλληνας προπονητής αμέσως μετά έκανε δηλώσεις αναφερόμενος στην πρόσληψή του απ’ την ομάδα της Φθιώτιδας.

Όπως τόνισε μάλιστα, είναι πρόκληση για την καριέρα του η Λαμία! Ξεκαθάρισε πως παρότι την ομάδα την έχουν… ξεγραμμένη, θα παλέψει για να μείνει στην κατηγορία, ενώ προανήγγειλε ενίσχυση στις μεταγραφές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου:

«Η Λαμία στη θέση που βρίσκεται, αποτελεί για εμένα προπονητική πρόκληση και για αυτό είμαι εδώ. Η πρόταση που μου έκανε ο κ. Παπαϊωάννου μου δείχνει πως υπάρχει εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Στη συνομιλία που είχαμε, μου έδειξε ότι είναι διατεθειμένος να κάνει υπέρβαση για να σώσει την ομάδα. Ολα αυτά συνηγορούν για εμένα να δεχθώ την πρόκληση και να αναλάβω τη Λαμία σε αυτό το πολύ δύσκολο μονοπάτι που έχει να διαβεί.

Η αλήθεια είναι πως 9 στους 10 θεωρούν πως πολύ δύσκολα η ομάδα θα καταφέρει να σωθεί. Εμένα αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο και για αυτό είμαι εδώ.

Σίγουρα θα ενισχυθούμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Έχουμε βάλει κάτω τα πλάνα μας. Θα δώσουμε τεράστιο αγώνα για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία και είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Θα κάνουμε τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση, για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία με ότι δυσκολίες υπάρχουν. Και η αλήθεια είναι πως στη θέση που βρίσκεται είναι πάρα πολλές».

www.onsports.gr

Από το Blogger.