Δημήτρης Κυρίτσης: Το πιλοτικό πρόγραμμα του FABULOS σηματοδοτεί για την πόλη της Λαμίας ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία της προς το να γίνει μια έξυπνη πόλη του μέλλοντος


Η τοποθέτηση του αντιδημάρχου ανάπτυξης του Δήμου Λαμιέων Δημήτρη Κυρίτση για την επερχόμενη λήξη του πιλοτικού προγράμματος αυτόνομων ηλεκτρικών λεωφορείων FABULOS.

Δείτε όσα ανέφερε:

Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας - Κοινωνίας των Πολιτών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων.

Το πιλοτικό πρόγραμμα αυτόνομων ηλεκτρικών λεωφορείων FABULOS για τον δήμο μας, φτάνει στο τέλος του. 

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω και εκ μέρους του Δημάρχου μας, όλους τους φορείς που ο καθένας από την πλευρά του, βοήθησε στην πραγματοποίηση αυτού του πολυσύνθετου εγχειρήματος.

Είναι η πρώτη φορά στη χώρα μας που δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας ένα τόσο σύνθετο οικοσύστημα κινητικότητας, που περιλαμβάνει στόλο οχημάτων, κέντρο απομακρυσμένης λειτουργίας, λογισμικό διαχείρισης στόλου και έξυπνες στάσεις λεωφορείων.

Σε αυτό το πλαίσιο, θεωρούμε ότι το πιλοτικό πρόγραμμα του FABULOS σηματοδοτεί για την πόλη της Λαμίας ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία της προς το να γίνει μια έξυπνη πόλη του μέλλοντος.


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη