Πώς συνέβη η τραγωδία στην Αντίπαρο, τρεις νεκροί από πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι

kyklades24.gr

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στην Αντίπαρο όταν όχημα έπεσε στο λιμάνι και οδήγησε στο θάνατο τρεις ανθρώπους. Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο λιμάνι,

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού σώματος κι ένας επαγγελματίας δύτης, οποίος έχει ανασύρει τους τρεις νεκρούς, δύο ημεδαπούς και μια γυναίκα αλλοδαπής καταγωγής. Πρόκειται για ζευγάρι ηλικιωμένων και την οικιακή βοηθό του, ενώ ανελκύστηκε και το όχημα από το λιμάνι.

Σύμφωνα με το Ηχω Fm, το ηλικιωμένο ζευγάρι διατηρούσε κατοικία στο νησί, ενώ η άτυχη 75χρονη ήταν γνωστή επιχειρηματίας της Αθήνας. Μαζί με τον σύζυγό της και τη 40χρονη οικιακή βοηθό θα ταξίδευαν το απόγευμα  αεροπορικώς για Αθήνα.

Περιμένοντας το καράβι για να περάσουν από την Αντίπαρο στην Πούντα, το αμάξι ξεκινώντας ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, έφυγε με δύναμη πάνω σε μια κολόνα που βρισκόταν εκεί στο λιμάνι και βούτηξε στη Θάλασσα.

Παραμένει άγνωστο για το αν επρόκειτο για βλάβη μηχανική στο γκάζι του αυτοκινήτου ή κάποια ξαφνική επιπλοκή στην υγεία του οδηγού. Ο καπετάνιος του καραβιού που ήταν στο λιμάνι καθώς θα εκτελούσε το δρομολόγιο, μαζί με άλλα δύο άτομα, έπεσαν αμέσως στη θάλασσα για να προσπαθήσουν να σώσουν τους τρεις επιβαίνοντες, σε ένα σημείο όπου τα νερά είναι βαθιά.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3n1ICdr
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη