Βέλγιο: Νέο... σεξ πάρτι λίγες μέρες μετά το όργιο με συμμετοχή ευρωβουλευτή, πρόστιμα σε όλους τους συμμετέχοντες

pixabay

Η αστυνομία του Βελγίου διέλυσε άλλο ένα... σεξ πάρτι, λίγες μόλις μέρες μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε με το όργιο στις Βρυξέλλες, στο οποίο συμμετείχε και ένας Ούγγρος ευρωβουλευτής.

Σύμφωνα με τη Daily Mail και το dhnet.be του Βελγίου, το πάρτι έλαβε χώρα σε σπίτι στην πόλη Paal και συμμετείχαν δέκα άτομα.

Άμεσα, γείτονες κάλεσαν την αστυνομία όταν είδαν μέσα από το παράθυρο ανθρώπους με «ελάχιστα ρούχα». Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, οι άνθρωποι που ήταν μέσα, προσπάθησαν να αγνοήσουν το κουδούνι.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, σε όλους τους συμμετέχοντες επιβλήθηκε πρόστιμο 250€ για παραβίαση των μέτρων για τον κορoνοϊό.

Αυτό είναι το δεύτερο σεξ πάρτι που διαλύει η Αστυνομία μέσα σε λίγες μέρες.

Στα τέλη Νοεμβρίου η αστυνομία «έπιασε στα πράσα» 25 άτομα που συμμετείχαν σε ανάλογο πάρτι εν μέσω lockdown, σε ένα δωμάτιο πάνω από μπαρ στο κέντρο των Βρυξελλών.

Ο Ζόζεφ Ζάγιερ, ευρωβουλευτής μέχρι και την Κυριακή 29/11 όταν και υπέβαλε την παραίτησή του, ομολόγησε ότι ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στο sex πάρτι στις Βρυξέλλες. Ο Ζάγιερ ήταν ένας από τους ιδρυτές του Fidesz τον Μάρτιο του 1988 και παραμένει στενός έμπιστος του πρωθυπουργού Όρμπαν.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2IxIYcZ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη