Και τα Hondos Center ξεκινούν να πωλούν παιχνίδια!

INTIME

Μετά τον Κωτσόβολο, τα Lidl τώρα και το Hondos Center προσφέρει παιχνίδια για αγορά μέσω της υπηρεσίας click away.

Ισχυρούς ανταγωνιστές φαίνεται πως αποκτούν τα Jumbo και ο Μουστάκας καθώς, πέραν από τον Κωτσόβολο και τα Lidl που ξεκίνησαν να πωλούν παιδικά παιχνίδια, στο χώρο εισέρχονται και τα Hondos Center.

Η μεγάλη εταιρεία επιδιώκει, δεδομένων και των συνθηκών να πάρει μερίδιο από την αγορά των παιδικών παιχνιδιών που αποτελούν την ναυαρχίδων των χριστουγεννιάτικων αγορών.

Όπως αναφέρουν σε μήνυμά τους, προσφέρουν «παιχνίδια -35% για πρώτη φορά. Άγιος Βασίλης έρχεται από τα Hondos Center και φέρνει δώρα και παιχνίδια και όμορφα στολίδια. ΝΑΙ ΝΑΙ, παιχνίδια 35%, ΝΑΙ ΝΑΙ, Χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια 50%».

«Click away και αποκτήστε άμεσα επώνυμα παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια στο κατάστημα Hondos Center που σας εξυπηρετεί».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3hljFaR
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη