Εξαδάκτυλος: Δεδομένη η παράταση του lockdown, τεράστιος αριθμός οι 600 διασωληνωμένοι

Εξαδάκτυλος: Δεδομένη η παράταση του lockdown, τεράστιος αριθμός οι 600 διασωληνωμένοι

«Δεν γίνεται με 600 διασωληνωμένους να έχουμε άρση του lockdown» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

«Θα πρέπει οι 600 άνθρωποι που είναι διασωληνωμένοι να κατεβούν σε διψήφιο αριθμό. Γιατί το 600 ως αριθμός είναι τεράστιος, είναι περισσότερος από τον αριθμό κλινών ΜΕΘ που διέθετε η χώρα πριν από ένα ή δύο χρόνια στο σύνολο της επικράτειας» είπε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Δεδομένη η παράταση του lockdown

Για την παράταση του lockdown ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος ανέφερε πως κάτι τέτοιο είναι δεδομένο ωστόσο η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων δεν έχει καταλήξει ακόμη σε ημερομηνία, αναφέροντας μάλιστα ότι η 14η Δεκεμβρίου ως ημερομηνία άρσης του lockdown πρέπει να θεωρείται ανέφικτη.

Παράλληλα πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «δεν γίνεται με 600 διασωληνωμένους να έχουμε άρση του lockdown».



from Ειδήσεις https://ift.tt/2JhtJW2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη