MasterChef5: Ο Κουτσόπουλος αναπολεί τις εποχές ΠΑΣΟΚ με αφορμή το νέο τρέιλερ της εκπομπής (vid)

Screenshot

Μια από τις πιο αναμενόμενες εκπομπές της νέας χρονιάς είναι ο πέμπτος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής Master Chef. Ήδη το τρέιλερ που βγήκε στον αέρα το βράδυ της Τρίτης να μας δίνει μία πρώτη μυρωδιά, από τις μαγειρικές περιπέτειες που θα ζήσουν φέτος οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Με αφορμή το νέο τρέιλερ και τα νέα μέτρα λόγω κορονοϊού ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανα και μια ανάρτηση έκπληξη με την οποία αναπολεί τις εποχές ΠΑΣΟΚ. 

Tο τρέιλερ για τον νέο κύκλο του MasterChef ξεκινά με τους τρεις κριτές να βρίσκονται με δεμένα μάτια και χέρια ένα φορτηγάκι που τους μεταφέρει σε ένα σκοτεινό μέρος.

Εκείνοι ρωτούν απεγνωσμένα αν πρόκειται περί γευσιγνωσίας, αλλά πρόκειται για απαγωγή και μάλιστα από τέσσερις φιγούρες που αν και έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους τούς φαίνονται οικεία.

Ποιοι είναι οι αδίστακτοι κακοποιοί που θέλουν να βλάψουν τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο;

Βγάζοντας τις κουκούλες τους φανερώνονται τα πρόσωπα των τεσσάρων νικητών των προηγούμενων κύκλων που τσακώνονται για το ποιο ήταν ο καλύτερος του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής!

Το απολαυστικό τρέιλερ ολοκληρώνεται με τους τρεις κριτές να δίνουν μία υπόσχεση στους τηλεθεατές:

«Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Έρχεται το MasterChef 5 και δεν θα είναι τίποτα το ίδιο».

Δείτε το νέο τρέιλερ του MasterChef 5 στο παρακάνω βίντεο:

Με αφορμή λοιπόν το νέο τρέιλερ του MasterChef 5, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μια ανάρτηση στο Twitter άκρως ξεκαρδιστική, στην οποία εμπλέκεται το ΠΑΣΟΚ με το lockdown και την απαγωγή του στο τρέιλερ του MasterChef.

«Έστειλα μήνυμα στο 13033 με κωδικό ΠΑΣΟΚ. Με σταμάτησαν σε μπλόκο. Με ρώτησαν που πάω. Τους απάντησα πως θα ήθελα να πάω «πίσω» τότε που απλώναμε την μπουγάδα και ο «ήλιος» του την στέγνωνε σε 10 λεπτά…Δεν το κατάλαβαν… Τελικά με συνέλαβαν…», έγραψε χαρακτηριστικά o Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ παράλληλα ανέβασε και μία φωτογραφία από το νέο τρέιλερ.

Δείτε την ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο Twitter:

{https://twitter.com/KoutsopoulosLeo/status/1338942984184877056?s=20}



via Ειδήσεις https://ift.tt/37oNYKB
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη