«Γλέντι» στο twitter για τον τελικό του Big Brother: Μόνο στις εκλογές του 81' τέτοια λαϊκή συσπείρωση σε ψήφους

twitter

H Άννα Μαρία Ψυχαράκη αναδείχθηκε η νικήτρια του «Big Brother» και οι χρήστες στο twitter «ξεφάντωσαν». Τα πιο χαρακτηριστικά χιουμοριστικά σχόλια για τον τελικό του ριάλιτι. 

Είκοσι παίκτες βρέθηκαν φιλοξενούμενοι στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», πέντε όμως κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη - και όχι τη Σοφία Δανέζη

- στη θέση της νικήτριας του «Big Brother» και της έδωσε το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Στον τελικό ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος μαζί με την ψυχολόγο Ελπίδα Γεωργακοπούλου σχολίασαν όλα όσα έχουν συμβεί στο ριάλιτι, ενώ δυναμικό «παρών» έδωσαν και παίκτες που πέρασαν και άφησαν το στίγμα τους
στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», αλλά και οι συγγενείς των φιναλίστ.

Παράλληλα, οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς τις αντιδράσεις της Άννας Μαρίας και της Σοφίας.

Αλιεύσαμε τα πιο «ιδαίτερα» σχόλια για τον τελικό του Big Brother

SXOLIO1

SXOLIO2

SXOLIA3

SXOLIA4

SXOLIA5

SXOLIA6



via Ειδήσεις https://ift.tt/3nD6nsS
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη