Η εξομολόγηση της Μέλπως Κωστή για τον θάνατο του γιου της: «Το μυαλό μου με έβγαζε από τον πόνο» (vid)

ZAPPIT/SCREENSHOT

Καλεσμένη της εκπομπής «Οδηγός καλής ζωής» ήταν η Μέλπω Κωστή το πρωί της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου. Η Μέλπω Κωστή απαντώντας σε μια πραγματικά δύσκολη ερώτηση του δημοσιογράφου, έδειξε πόση εσωτερική «δουλειά» έχει κάνει αυτά τα χρόνια για να καταφέρει να διαχειριστεί την απώλεια.

«Οταν βρέθηκες πάνω από το πτώμα του παιδιού σου..Τι σκέφτηκες;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου:

«Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι θα μπω σε έναν μακρύ δρόμο και πρέπει να αλλάξω επίπεδο. Εκείνη τη στιγμή είπα: «Θα κάνω κάτι καλό με τη ζωή μου». Θέλω να πω ότι από μόνη μου, όταν πονούσα, με άφηνα να πονάω, και αυτό που συνειδητοποιούσα είναι ότι το μυαλό μου το ίδιο, με έβγαζε από τον πόνο. Οταν βιώνεις ένα συναίσθημα, έρχεται το μυαλό και σε βγάζει από αυτό το ίδιο. Όταν του πας κόντρα, μέσα από το μυαλό, τότε δεν το αφήνεις να εκτονωθεί. Επίσης, βίωνα και την χαρά μου χωρίς ενοχές. Διάβασα, κάθισα μόνη μου, διαλογίστηκα, πήγα στη δουλειά μου μέσα σε 10 μέρες».

Στη συνέχεια, η κλινική ψυχολόγος, Αγαθή Λακιώτη, που βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής πρόσθεσε ότι «ανθεκτικότητα χτίζουμε μαχόμενοι και χρησιμοποιώντας ό,τι εφόδιο έχουμε από έξω ή από μέσα».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rgZKOO
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη