Τρέχοντας στον ανακριτή ο κατηγορούμενος προπονητής για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας

Τρέχοντας στον ανακριτή ο κατηγορούμενος προπονητής για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας

Τρέχοντας έφτασε στο γραφείο του ανακριτή ο 38χρονος προπονητή ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για το βιασμό 11χρονης (τότε) αθλήτριάς του, με τους αστυνομικούς να στήνουν επιχείρηση... αστραπή για την προσέλευσή του στο κτίριο 9 της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Το πρωί της Πέμπτης, ο 38χρονος προπονητής μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Ο προπονητής υποστηρίζει ότι δεν βίασε την ανήλικη μαθήτρια ιστιοπλοΐας αλλά είχαν σχέση και ήθελε... να την παντρευτεί.

Ο 38χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, σε μία υπόθεση που αποκαλύφθηκε από την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο.

Η διαδικασία κινήθηκε τάχιστα από τις εισαγγελικές αρχές οι οποίες με άκρα μυστικότητα έλαβαν κατάθεση από την αθλήτρια και τους γονείς της, ενώ η σύλληψη του προπονητή μετά την έκδοση εντάλματος έγινε στη Σάμο όπου κατοικούσε τα τελευταία χρόνια.

Η αθλήτρια στην κατάθεση της που διήρκεσε 3,5 ώρες, περιέγραψε όσα βίωσε και διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του 38χρονου πως όλα συνέβησαν με τη συναίνεση της και σημείωσε πως ο 38χρονος την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει ή θα καταστρέψει την οικογένεια της, ώστε να κρατήσει κλειστό το στόμα της για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη στα 11 της χρόνια.

Οι δικαστικές αρχές θα αποφασίσουν τη ποινική μεταχείριση του 38χρονου.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3otOgoC
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη