Στοίχημα: Ισοπαλία στο Λονδίνο και Ίντερ με 1.87

Δύο επιλογές περιλαμβάνει το σημερινό (26/01) πρόγραμμα στοιχήματος. Για την 20η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, διεξάγεται το λονδρέζικο ντέρμπι μεταξύ Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Χαμ. Στην Ιταλία και για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, η Ίντερ αντιμετωπίζει τη Μίλαν με έπαθλο το εισιτήριο στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ, ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος:

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (20:00)

H Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε με σκορ 4-0 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Αποτέλεσμα που κρίνεται φυσιολογικό, εξ αρχής είχε δύσκολο έργο με τους φορμαρισμένους «πολίτες», απλά θα μπορούσε να κρατήσει το σκορ σε πιο χαμηλά επίπεδα. Μόλις ένα τρίποντο στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις στην Πρέμιερ Λιγκ. Απολογισμός τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, απέτυχε να σκοράρει στις τέσσερις από τις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις. Βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, συγκεκριμένα έχει διαφορά +11 από τη 18η θέση. Θα απουσιάσει ο τραυματίας Τόμκινς (αμυντικός). Επιστρέφουν οι Κουγιατέ (χαφ) και Ζαχά (επιθετικός).

Η Γουέστ Χαμ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Ντόνκαστερ, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 4-0. Πήρε την πρόκριση για τους «16» στο Κύπελλο Αγγλίας, επόμενος αντίπαλος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας στις 10/02. Προέρχεται από πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία. Στην Πρέμιερ Λιγκ είχε προηγηθεί το εντός έδρας τρίποντο (2-1) κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, βρίσκεται σταθερά στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Κράτησε το μηδέν στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Συνεχίζει εκτός αποστολής ο Μαζουακού (μπακ). Επιστρέφουν οι βασικοί που πήραν ανάσες το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι του Κυπέλλου.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μίνι λονδρέζικο ντέρμπι, με τη φόρμα να δείχνει Γουέστ Χαμ. Ωστόσο, η Κρίσταλ Πάλας δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ενώ διατηρεί θετική πρόσφατη παράδοση (αήττητη 4 ματς στο πρωτάθλημα) με τα «σφυριά». Αναμένεται να κριθεί οριακά, επιλογή η ισοπαλία από την ενότητα «Ημίχρονο ή Τελικό» με απόδοση 1.65 στο Stoiximan.

ΙΝΤΕΡ - ΜΙΛΑΝ (21:45)

Η Ίντερ έφερε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Ουντινέζε, σε παιχνίδι που έχει δίκαια παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή. Απώλεσε την ευκαιρία να πιάσει τη Μίλαν στην κορυφή, απέχει στο -2 και αναμένεται καυτή η μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Το Σάββατο (30/01) υποδέχεται την Μπενεβέντο. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου, ξεπέρασε το εμπόδιο της Φιορεντίνα στην παράταση, με το εκτός έδρας 2-1 και πήρε την πρόκριση. Παραμένει σταθερά εκτός πλάνων ο τραυματίας Ντ' Αμπρόζιο (αμυντικός).

Η Μίλαν πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε πανεύκολα με σκορ 3-0 από την Αταλάντα. Δέχθηκε το πρώτο στο 26ο λεπτό, στη συνέχεια ρίσκαρε περισσότερο και μέχρι το 77' μάζεψε ακόμα δύο φορές την μπάλα από την εστία της. Ακόμα και έτσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα στη Σέριε Α Ιταλίας, βρίσκεται στο +2 από τους διώκτες και θα δώσει μάχη για την κατάκτηση του Σκουντέτο. Για να βρεθεί στα προημιτελικά του Κόπα Ιτάλια, απέκλεισε τα πέναλτι την Τορίνο. Ακολουθεί (30/01) η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπολόνια. Εκτός αποστολής οι Ντοναρούμα (τερματοφύλακας), Καλούλου (αμυντικός), Μπενασέρ (χαφ) και Τσαλχάνογλου (μεσοεπιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες θα επιδιώξουν να αντιδράσουν μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Η Ίντερ πείθει περισσότερο αμυντικά και της δίνουμε οριακό προβάδισμα. Απέναντι στην ασταθή άμυνα της Μίλαν μπορεί να σκοράρει, επιλογή το Over 1.5 Goal της Ίντερ με απόδοση 1.87 στο Stoiximan.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη