Αποκάλυψη Μακρή: 1η Φεβρουαρίου ανοίγουν Γυμνάσια, Λύκεια εκτός από τις κόκκινες περιοχές - Τι θα γίνει στην Αττική

INTIME

Η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή μίλησε για το τι θα γίνει με Γυμνάσια και Λύκεια τις επόμενες μέρες.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, την 1η Φεβρουαρίου ανοίγουν Γυμνάσια και Λύκεια εκτός από τις κόκκινες περιοχές όπου και εκεί θα συνεχιστεί η τηλεκπαίδευση στα Λύκεια. «Εάν η Αττική μπει στο κόκκινο θα ακολουθηθεί το ίδιο και στην Αττική». Η κα Μακρή τόνισε ότι η υπουργός απέρριψε το σενάριο να ανοίξει μόνο η Γ' Λυκείου γιατί είναι μη λειτουργικό, ενώ ανέφερε ότι έχουν δοθεί συγκεκριμένες οδηγίες στους εκπαιδευτικούς για την εφαρμογή των μέτρων.

Στην απόφαση να χαρακτηριστεί «κόκκινη» όλη η Αττική αλλά για προληπτικούς λόγους φαίνεται πως οδηγείται η επιτροπή των λοιμωξιολόγων στην συνεδρίαση που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews , επιδημιολόγοι και λοιμωξιολόγοι βρίσκουν οριακή την κατάσταση στην Αττική και η τοποθέτησή της στην κόκκινη ζώνη θα γίνει, εφόσον οριστικοποιηθεί η σκέψη αυτή, για προληπτικούς λόγους και για να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά ώστε να πρέπει να ληφθουν σε λίγες μέρες χειρότερες αποφάσεις.



via Ειδήσεις https://ift.tt/39pARtA
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη