Στην ανακρίτρια Χανίων ο 47χρονος Νορβηγός που κατηγορείται ότι σκότωσε την σύντροφό του με μαχαίρι

ΑΡΧΕΙΟ INTIME

Στην ανακρίτρια Χανίων οδηγήθηκε, προκειμένου να απολογηθεί, ο 47χρονος Νορβηγός που κατηγορείται ότι σκότωσε την σύντροφό του. 

Η 54χρονη Ελληνίδα σκοτώθηκε με μαχαίρι μέσα στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι στην περιοχή των Μεσκλών.

Την υπεράσπιση του 47χρονου, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία, έχει αναλάβει δικηγόρος που ορίστηκε από τις Αρχές.

 Σημειώνεται ότι το πόρισμα του Ιατροδικαστή, ο οποίος έκανε από την αρχή λόγο για ανθρωποκτονία, επιβεβαιώνει την αγριότητα του εγκλήματος μέσα στο σπίτι της άτυχης γυναίκας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής:

«Το θύμα έφερε δεκατέσσερις κακώσεις από νύσσον τέμνων όργανο (μαχαίρι) τραχηλικά, αυχενικά, προσώπου καθώς και μια κάκωση αριστερά μασχαλιαία.

Από τις δεκατέσσερις κακώσεις, οι οκτώ ήταν τραύματα – τομής και οι έξι εκδορές, ενώ από τα οκτώ τραύματα – τομής, μόνο μία ήταν θανατηφόρα, στη δεξιά, πλάγια τραχηλική χώρα η οποία επέφερε ρήξη της δεξιάς καρωτίδας με αποτέλεσμα τη μεγάλη απώλεια αίματος και τον θάνατο

 

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3iCK194
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη