Πένυ Μπαλτατζή: Με παρενοχλούσε παντρεμένος ακόμη κι όταν ήταν αγκαλιά με το παιδί του

Πένυ Μπαλτατζή: Με παρενοχλούσε παντρεμένος ακόμη κι όταν ήταν αγκαλιά με το παιδί του

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η Πένυ Μπαλτατζή για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η ίδια σε νεαρότερη ηλικία.

Η Πένυ Μπαλτατζή είπε χαρακτηριστικά «φυσικά μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Μου έχει πει εργοδότης σε μαγαζί ότι θα μου δώσει χρήματα στο μαγαζί που τραγουδούσα, όταν δεν ήμουν τόσο γνωστή, για να προσθέσω στήθος και θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela. Δεν ήταν φυσικά ο εργοδότης του Caramela, αλλά ένας άνθρωπος σε ένα συνοικιακό μαγαζί».

«Έφυγα κάποια στιγμή εξαγριωμένη. Περίμενα να πάρω το μεροκάματο μου, δεν είπα τίποτα, κρατιόμουν τρεις μέρες για να μην δείξω ότι έχω ενοχληθεί… Γιατί έκανε και άλλα πράγματα. Μου έκλεινε από την κοσνόλα τη φωνή και άλλα πολλά επειδή εγώ δεν δεχόμουν τις προτάσεις του. Παντρεμένος με παιδί και πολλές φορές, αγκαλιά με το παιδί του, έλεγε πράγματα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η τραγουδίστρια.



via Ειδήσεις https://ift.tt/394ZtYs
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη