Η Φαίη Σκορδά τηλεφώνησε στη Μαίρη Συνατσάκη για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Μουτσινά

Η Φαίη Σκορδά τηλεφώνησε στη Μαίρη Συνατσάκη για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Μουτσινά

Την είδηση της ημέρας που κυκλοφορεί από το πρωί, το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ Νίκου Μουτσινά και Μαίρης Συνατσάκη, σχολίασε στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι τηλεφώνησε στη Μαίρη Συνατσάκη, προκειμένου να τη ρωτήσει αν ισχύει το σύμφωνο συμβίωσης αλλά η ίδια δεν της απάντησε.

«Εγώ τηλεφώνησα στη Μαίρη, δεν μου το σήκωσε, γιατί ήθελα να δω τι θα μου πει. Αν μου έλεγε "Φαίη μην το παίξεις" δεν θα το έπαιζα γιατί έτσι λειτουργώ εγώ. Φαντάζομαι και η Μαίρη και ο Νίκος, επειδή ο τρόπος του είναι χιουμοριστικός και αλέγρος σίγουρα κάτι θα σχολιάσει στην εκπομπή του σήμερα.

Όπως και να έχει όμως, σχετικά με αυτό που λες, με την υιοθεσία και την οικογένεια, για μένα είναι συμπεράσματα. Σέβομαι τη δουλειά των δημοσιογράφων σε όλες τις εφημερίδες, αλλά εγώ σαν Φαίη αν δεν έχω δική τους δήλωση…

Παιδιά δεν ξέρετε τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι και τι σχέση υπάρχει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Άλλο είναι αυτό το ρεπορτάζ και άλλο είναι το τι συμβαίνει στην καρδιά και το μυαλό δύο ανθρώπων. Εγώ πριν λίγο καιρό με τον Νίκο συζητάγαμε σε ένα τραπέζι για τέτοια θέματα…Πήρα και τη Ράνια Θρασκιά, που είναι κουμπάρα της, αλλά δεν είπε κάτι.

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε πει κι άλλες φορές ότι θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν δηλώσεις δεν μπορεί ναα ξέρει κανείς την ψυχή του άλλου, για ποιο λόγο παίρνει μία απόφαση ή γιατί το κάνει και ακόμα και αν θέλει να κάνει οικογένεια δεν το ξέρεις…», ανέφερε η Φαίη Σκορδά.via Ειδήσεις https://ift.tt/2NtTsMD
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.