Η... άλλα ντ' άλλων απάντηση με την... κοκκινοσκουφίτσα της Αξιόγλου, μετά τον σάλο με τις δηλώσεις της

facebook

Η κυρία Λένα Αξιόγλου από της οποίας τη δήλωση για την υπόθεση Μπεκατώρου προκλήθηκε σάλος στα μέσα, προχώρησε σε απάντηση και διευκρινήσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα. Υπενθυμίζεται πως η υποψήφια της ΝΔ είχε αναφέρει «Οι κυρίες, αν δεν έχουν ευαρέσκεια, δεν μπαίνουν στα δωμάτια μοναχικών ανδρών».

Η απάντηση της κυρίας Αξιόγλου έπειτα από την έκταση που πήρε το θέμα σχετικά με την υπόθεση Μπεκατώρου εστάλη στο tinelarissa. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως δεν ήθελε να θίξει η να υπαινιχθεί έλλειψη ηθικού υπόβραθρου αλλά να τονίσει πως η αυτοπροστασία είναι σημαντική.

Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση της κυρίας Αξιόγλου:

«Αγαπητέ κύριε Βαγγέλη Βουλάγκα, θα ήθελα επ ' ευκαιρία των δημοσιευμάτων στο Documento και την Αυγή σχετικά με γνωστοποίηση από κυρία Μπεκατώρου της προσβλητικής παρενόχλησης που δέχθηκε πριν 20 έτη και της σχετικής 24.1.21 συνέντευξής μου σε σας, ότι στόχος μου ήταν στη συνέντευξή μου αυτή να τονίσω ΟΤΙ Η ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της γυναίκας είναι σημαντική, γιατί ποτέ δεν ξέρει ΤΑ ΟΡΙΑ του αρσενικού συνομιλητή της, που σ αυτά αναφέρεται και το μεσαιωνικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Η κοκκινοσκουφίτσα».

Παρουσιάζει το παραμύθι ότι η γυναίκα «κατασπαράζεται» από τον άνδρα και Ως ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, μολονότι πολιτιστικά έχει εξελιχθεί η κατάσταση και το γυναικείο «ΟΧΙ» είναι»ΟΧΙ», ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ με επιλογή αποτρεπτικών συμπεριφορών, γιατί δεν ξέρει μέχρι πού φτάνει η τεστοστερόνη και τα όρια του «ερωτικά εκφραζόμενου» συνομιλητή της.

Ουδόλως μίλησα έτσι, για να θίξω ή για να υπαινιχθώ έλλειψη ηθικού υποβάθρου.

Με εκτίμηση, Ελένη Ι. Αξιόγλου»



via Ειδήσεις https://ift.tt/2YhyiDp
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη