ΟΦΗ : Με απουσίες και χωρίς τον Σίμο στη Λαμία

Χωρίς τον προπονητή του, Γιώργο Σίμο θα παραταχτεί κόντρα στη Λαμία ο ΟΦΗ, καθώς η σύζυγος του Έλληνα τεχνικού είναι ετοιμόγεννη.

Με αρκετές απουσίες θα παραταχτεί ο ΟΦΗ κόντρα στη Λαμία, καθώς εκτός θα είναι και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σίμος, ο οποίος θα βρίσκεται δίπλα στη σύζυγο του που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο δύο υγιέστατα μωρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης (6/1) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (7/1, 17:15) αγώνα με την Λαμία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και αντίδρασης, άσκηση μεταβιβάσεων, μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν οι Κώστας Γιαννούλης, Felipe Souza και Jonathan De Guzman, με τον τελευταίο να κάνει και θεραπεία.

Ο Νίκος Μαρινάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Οι Απόστολος Γιάννου, Adil Nabi και Vajebah Sakor συνέχισαν θεραπεία. Ο Ricardo Vaz έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο τιμωρημένος Juan Neira και ο Θοδωρής Μίγγος.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για τον αυριανό αγώνα είναι οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Selimovic, Sturgeon, Solis, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Τσιλιανίδης, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

www.to10.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη