Η Πόπη Τσαπανίδου θα γίνει γιαγιά, έγκυος η κόρη της Μαρίνα

Instagram

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η κόρη της Πόπης Τσαπανίδου, Μαρίνα. Η ίδια η εγκυμονούσα Μαρίνα, που τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στο Instagram.

«Αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι ότι θα ήθελα να σας συστήσω τον Ettore. Μέχρι στιγμής είναι υπέροχος. Μου χάρισε πολλές ναυτίες το πρώτο τρίμηνο, τώρα όμως είναι πολύ ήρεμος».

Την ανάρτησή της σχολίασε και η Πόπη Τσαπανίδου γράφοντάς της: 

Την ανάρτησή της σχολίασε και η Πόπη Τσαπανίδου γράφοντάς της: «Ψυχή μου! (Αν ψάχνεις τις ? ήρθαν σ εμένα τώρα! Μαζί με ? στη ζωή και ακόμα μεγαλύτερη ❤ στην καρδιά μου. Γέμισε ο κόσμος μου ?)».

ettore

«Έρχεται το πρώτο μου εγγόνι. Το παιδί του παιδιού μου. Έρχεται το πλάσμα που με κάνει να κλείσω έναν υπέροχο κύκλο της ζωής μου και να ανοίξω έναν ακόμα καλύτερο. Παύω πλέον να είμαι μαμά! Γίνομαι γιαγιά», εκμυστηρεύτηκε σε ένα μακροσκελές κείμενο στο ipop.gr η δημοσιογράφος.

Η Πόπη Τσαπανίδου αποκάλυψε μάλιστα ότι ο μπαμπάς του είναι Ιταλός και το όνομα του μικρού θα είναι Ettore ενώ θα ζει με τους γονείς του στην Ολλανδία, όπου ζει τα τελευταία χρόνια η κόρη της.
Η ίδια δεν δίστασε να πει ότι θα γίνει «ξανά μάνα» αφού, σύμφωνα με την λαϊκή ρήση, του παιδιού της το παιδί είναι δυο φορές παιδί της.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2Mht20j
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη