Στο Σύνταγμα και όχι στο Τατόι η παρέλαση με Πούτιν, Μακρόν και πρίγκιπα Καρόλου

φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ

Κλείδωσε η παρουσία υψηλών προσωπικοτήτων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 με την παρουσία του πρόεδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, και του πρίγκιπα Κάρολου της Αγγλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News στο Σύνταγμα και όχι στο Τατόι θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση της 25ης Μαρτίου με την παρουσία υψηλών προσκεκλημένων όπως ο Βαντιμίρ Πούτιν, ο Εμανουέλ Μακρόν και ο πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας

Ο κυβερνητικός σχεδιασμός για τις εκδηλώσεις των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 θέλει την παρέλαση να γίνεται με αυστηρά υγειονομικά μέτρα παρουσία πολλών ξένων ηγετών και προσωπικοτήτων ενώ πληροφορίες που ήθελαν η παρέλαση να γίνεται στο Τατόι δεν προκρίνονται αν και είχε πέσει στο τραπέζι αλλά ποτέ δεν έτυχε της απήχησης που θέλουν δημοσιεύματα.

Πληροφορίες θέλουν στην κυβέρνηση να μην έγινε ποτέ θερμή συζήτηση για την πραγματοποίηση της στο Τατόι.

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα γίνει κατόπιν των υποδείξεων των λοιμωξιολόγων και με αυστηρά μέτρα ενώ ακόμη δεν έχει καταρτιστεί σχέδιο για το άν θα μπορούν πολίτες να μπορούν να την παρακολουθήσουν δια ζώσης ενώ θα εξαρτηθεί σίγουρα από τα επιδημιολογικά δεδομένα που θα υπάρχουν εκείνη την χρονική περίοδο.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3opHAbf
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη