Τι θα γίνει με τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής σε περίπτωση που «κοκκινίσει» η Αττική

INTIME

Η Αττική «κοκκινίζει» και τώρα μένει να φανούν τα μέτρα που θα εφαρμοστούν τις επόμενες μέρες. Ήδη η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή τόνισε πως τα Γυμνάσια και Λύκεια θα ανοίξουν σε όλη την Ελλάδα από Δευτέρα εκτός από τις περιοχές που είναι «κόκκινες», ενώ όπως υπενθύμισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης «τα κομμωτήρια, λειτουργούσαν και την εποχή του click away».

Συνεπώς, σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τα κομμωτήρια θα παραμείνουν ανοιχτά και σε περίπτωση του κοκκινίσει η Αττική.

Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια φαίνεται πως δεν θα ανοίξουν στην Αττική σε περίπτωση του κοκκινίσει η πρωτεύουσα ενώ είναι ορατή η λήψη και άλλων μέτρων. Το πρωί μιλώντας σε πρωινή εκπομπή ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε «Αν τελικά αποφασίσουμε οτι η Αττική είναι στο κόκκινο, τότε κάποια μέτρα πρέπει να ληφθούν. Διαφορετικά δεν θα έχει κανένα νόημα το να γίνει κόκκινη. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον εμπορικό κόσμο να είναι ήρεμοι, είμαστε όλοι στο πλευρό τους. Καταλαβαίνουμε οτι δεν γίνεται να χάσουν τις εκπτώσεις».

Η εξειδίκευση των μέτρων θα γίνει το απόγευμα από τον Νίκο Χαρδαλιά και υπουργούς της κυβέρνησης. via Ειδήσεις https://ift.tt/2M5lPAt
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.