Αυτά είναι τα μέλη της συμμορίας που ξάφριζε σπίτια σε συνεργασία με οικιακές βοηθούς

Αυτά είναι τα μέλη της συμμορίας που ξάφριζε σπίτια σε συνεργασία με οικιακές βοηθούς

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του κυκλώματος Γεωργιανών που διέπραττε κλοπές από σπίτια σε συνεργασία με οικιακές βοηθούς έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία σήμερα, Σάββατο (23.01.2021).

Τα μέλη της σπείρας συνελήφθησαν στις 9 Ιανουαρίου 2021 έπειτα από συντονισμένη επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Πρόκειται για τέσσερις Γεωργιανούς, των οποίων τρεις άνδρες ηλικίας 31, 42 και 46 ετών και μία γυναίκα 35 ετών ως μέλη της συμμορίας. Συγκατηγορούμενη στην ίδια υπόθεση είναι και δεύτερη γυναίκα, η οποία έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε συγκροτηθεί οργανωμένη ομάδα Γεωργιανών, με μέλη άνδρες και γυναίκες, που διέπραττε συστηματικά κλοπές από σπίτια.

Η σπείρα δρούσε υπό την καθοδήγηση του 31χρονου, ο οποίος συλλέγοντας πληροφορίες για ύπαρξη χρηματικών ποσών και κοσμημάτων αξίας στα σπίτια, στα οποία εργάζονταν ως οικιακοί βοηθοί γυναίκες μέλη της συμμορίας, οργάνωνε τις εγκληματικές δραστηριότητες.

Στη συνέχεια, τα κλοπιμαία, χρηματικά ποσά και τιμαλφή, αποστέλλονταν σταδιακά στη Γεωργία μέσω μεταφορικών εταιρειών ή καταστημάτων μεταφοράς χρημάτων, αφού πρώτα τα αποθήκευαν προσωρινά στα σπίτια των γυναικών μελών της σπείρας.

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος χρυσαφικών, τιμαλφών και άλλων αντικείμενων, καθώς και πλήθος από έγγραφα αποστολής χρημάτων.

Από την προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε εδω φωτογραφίες



via Ειδήσεις https://ift.tt/365sEsw
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη