Έλενα Ακρίτα: Παλιά λέγαμε «Όταν είναι άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη έχει δίκιο ο άνθρωπος»

Έλενα Ακρίτα: Παλιά λέγαμε «Όταν είναι άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη έχει δίκιο ο άνθρωπος»

Με μια ανάρτηση στο Facebook η Έλενα Ακρίτα παίνρει ξεκάθαρα θέση υπέρ της Ζέτας Δούκα αλλά και των υπόλοιπων ηθοποιών που απο χθες προχωρούν σε συνεχείς καταγγελίες για την συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη επι σκηνής και όχι μόνο.

Έγραψε η Έλενα Ακρίτα:

«Παλιά λέγαμε το κλασικό «Όταν είναι άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη έχει δίκιο ο άνθρωπος».

Ο Κιμούλης είναι ένας καλός ηθοποιός. Ενίοτε και εξαιρετικός, όταν η μανιέρα του δεν τον οδηγεί σε ασφαλεις ατραπούς. Έχω συγκλονιστεί σε παράσταση του - στον Βασιλιά Λιρ συγκεκριμένα.

Το ταλέντο όμως δεν νομιμοποιεί κανέναν να επιτίθεται λεκτικά ή σωματικά σε συνάδελφό του. Ο Κιμούλης χτες στο δελτίο του Mega δήλωσε ότι δεν θα δεχτεί την συγγνώμη της κυρίας Δούκα: μια συγγνώμη που έτσι κι αλλιώς δεν επρόκειτο να τού ζητηθεί ποτέ. Συνεπώς, η καταγγελία παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης με μάρτυρες που θα καταθέσουν, όταν έρθει η ώρα. Και τότε θα λάμψει η αλήθεια. Γιατί θα λάμψει.

Κι άλλος μέγας σκηνοθετης που δεν είναι στη ζωή, τσιμπούσε την συνάδελφο του επί σκηνής με τέτοιο μένος που η γυναίκα πήγε κλαίγοντας σε εφημερίδα και το κατήγγειλε.

Ενα τελευταίο γενικότερο σχόλιο που απαντάει στο 'γιατί το θύμα το θυμήθηκε τωρα'. Ο λόγος είναι γιατί στο θέατρο υπήρχαν και υπάρχουν άνθρωποι με μεγάλη δύναμη που γκρεμίζουν καριέρες μέσα σε πέντε λεπτά κάνοντας απλώς δυο τρία τηλεφωνήματα. Μιλάμε για ταλέντα που καταστράφηκαν μεταξύ τυρού και αχλαδιού στα μεταμεσονύκτια στέκια. Υπήρχε θυμάμαι σπουδαία ηθοποιός που έφτασε να παίζει πόκερ για να ζήσει την οικογένεια της - κι όλα αυτά γιατί το κύκλωμα τής είχε κλείσει όλες τις πόρτες.

Γι' αυτό κάποτε το απόστημα πρέπει να σπάσει. Και στο θέατρο, αλλά και στην δημοσιογραφία όταν με το καλό ανοίξουν κι εκεί τα στόματα».

Η ανάρτηση:

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/39lwEa7
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη