Τιτίκα Σαριγκούλη: Η αιτία θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού

Τιτίκα Σαριγκούλη: Η αιτία θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της πιο αγαπημένης γιαγιάς της ελληνικής τηλεόρασης.

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 87 ετών άφησε η Τιτίκα Σαριγκούλη, βυθίζοντας στο πένθος τον κόσμο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Η ηθοποιός και συγγραφέας μέχρι και πριν από λίγες μέρες ήταν απολύτως καλά όμως ένα εγκεφαλικό επεισόδιο την οδήγησε στον θάνατο. Η κηδεία της θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας, στο 3ο Νεκροταφείο.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook. «Αντίο αγαπημένη μου Τιτίκα. Γνήσια αγωνίστρια, εμβληματική φυσιογνωμία, χιουμορίστα, εργατική, φιλότιμη, μαχητική. Έγινες πασίγνωστη και αγαπητή μεγάλη, αλλά αυτό σε γέμισε ευτυχία... παίξαμε μαζί τα γεροντάκια στον "Οίκο Ευγηρίας" και σε ταινίες... Στο Σωματείο και στο ΤΆΣΕΗ πάντα πρώτη. Μπροστά.. Θα σε θυμάμαι πάντα Καλό ταξίδι» έγραψε ο ηθοποιός.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3iGCiHe
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη