Κοζάνη: Θανατηφόρο τροχαίο με δέκα τραυματίες σε παράνομη διακίνηση μεταναστών

Κοζάνη: Θανατηφόρο τροχαίο με δέκα τραυματίες σε παράνομη διακίνηση μεταναστών

Ένας νεκρός και δέκα τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε περιοχή του Βοΐου Κοζάνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία νεκρός είναι ένας αλλοδαπός, ενώ σε νοσοκομεία της Κοζάνης και των Γρεβενών διακομίστηκαν με τραύματα άλλα δέκα άτομα που επέβαιναν στο ίδιο όχημα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, επρόκειτο για παράνομη διακίνηση μεταναστών, όπως μετέδωσε και το ΑΠΕ - ΜΠΕ. 

Το όχημα κινούνταν στην Εγνατία Οδό, όταν, στα διόδια του Πολύμυλου ο οδηγός του αγνόησε σήμα αστυνομικών να σταματήσει για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε, ενώ ακολουθήθηκε από περιπολικά.

Ο οδηγός κινήθηκε προς τον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση την Καστοριά, όμως έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να ξεφύγει από την πορεία του και να ανατραπεί.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο οδηγός.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3r2MFb7
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη