Τα πρώτα μαζικά οριστικά λουκέτα στην εστίαση

Τα πρώτα μαζικά οριστικά λουκέτα στην εστίαση

Σε μαζικά λουκέτα προχωρούν επιχειρηματίες στην εστίαση που μετρούν πάνω από 80 ημέρες κλειστά τα καταστήματα τους. Περίπου 40 εστιατόρια, καφέ και μπαρ στην περιοχή του Κολωνακίου κυρίως στην οδό Σκουφά και Βαλαωρίτου έχουν κλείσει οριστικά.

Ανάλογη εικόνα παρατηρείται και στο Γκάζι κυρίως σε καταστήματα που λειτουργούσαν μπαρ και κλαμπ και στα οποία ήδη έχουν μπει τα πρώτα ενοικιαστήρια με τον αριθμό να ανέρχεται σε πάνω από δέκα. Δεν λείπουν βέβαια και οι εξώσεις από την στιγμή που οι επιχειρηματίες αδυνατούν να καλύψουν έστω και με την βοήθεια του κράτους τις υποχρεώσεις τους.

Οριστικό λουκέτο έχουν βάλει και εστιατόρια και στα προάστια της Αθήνας όπως στον Χολαργό, την Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι και το Νέο Ψυχικό.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης περίπου 40 επιχειρήσεις εστίασης έχουν κλείσει ενώ λουκέτα έχουν εμφανισθεί στην Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Εκπρόσωποι του κλάδου ζητούν επιπλέον μέτρα στήριξης όπως κούρεμα των υποχρεώσεων που δημιουργήθηκαν της περίοδο της πανδημίας.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2NfOUZY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη