Πέθαναν οι ηθοποιοί Μαργαρίτα Παπαγεωργίου και Χάρης Νάζος

Πέθαναν οι ηθοποιοί Μαργαρίτα Παπαγεωργίου και Χάρης Νάζος

Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Μαργαρίτα Παπαγεωργίου η οποία έγινε γνωστή από την ταινία του Νίκου Κούνδουρου «ο Δράκος» στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Ντίνο Ηλιόπουλο.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, αναφέροντας παράλληλα ότι έφυγε και άλλος ένα σπουδαίος ηθοποιός, συγκεκριμένα ο Χάρης Νάζος.

Οι δυο ηθοποιοί πέθαναν την Κυριακή και το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό την Τετάρτη που κηδεύτηκαν.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε:

«Μέσα στον καταιγισμό των γεγονότων που πλήττουν τον εύθραυστο κλάδο μας, δύο άνθρωποι της θεατρικής οικογένειας μας έφυγαν την Κυριακή και το πληροφορήθηκαμε σήμερα την μέρα που κηδεύτηκαν.

Ο αξιοπρεπέστατος συνεπής καλός ηθοποιός του θεάτρου μας Χάρης Ναζος, γεννημένος το 37,που στάθηκε πλάι σαν γιος στους αλησμόνητους Τζόλυ Γαρμπή και Θόδωρο Μορίδη, κι η εμβληματική πρωταγωνίστρια του «Δράκου» του Κούνδουρου και της «Μαγικής Πόλης» , το μικρό κορίτσι Απ' την «Θεία απ' το Σικάγο» με την σύντομη αλλά σπουδαία καριέρα, που γεννήθηκε το 35,η υπέροχη Μαργαριτα Παπαγεωργίου έφυγαν από κοντά μας..

Είχα την τύχη να γνωρίσω και τους δυο από πολύ κοντά… Μια εποχή φεύγει μαζί τους…. Καλό ταξίδι αγαπημένοι μας της οικογένειας μας….Θα σας θυμόμαστε με αγάπη».via Ειδήσεις https://ift.tt/3t5BMag
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.