Αναστάτωση στην Συγγρού πατίνι με ταχύτητες «Ferrari» ανενόχλητο στο αριστερό ρεύμα

Αναστάτωση στην Συγγρού πατίνι με ταχύτητες «Ferrari» ανενόχλητο στο αριστερό ρεύμα

Τι και αν έχουν νομοθετηθεί αυστηρά πρόστιμα με τον νέο ΚΟΚ για την επικύνδυνη και χωρίς κανόνες οδήγηση από οδηγούς ηλεκτρικών πατινιών στους Ελληνικούς δρόμους ένας απο αυτούς ανενόχλητος απο την Τροχαία οδηγεί με ταχύτητα που σύμφωνα με μαρτυρία αναγνώστη του Dnews έφτανε άνω των 80 χλμ την ώρα στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Συγγρού

Σύμφωνα με βίντεο από αναγνώστη του Dnews που κατα δήλωση του έχει καταγραφεί σήμερα το πρωί, φαίνεται οδηγός με ηλεκτρικό πατίνι να οδηγεί στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Συγγρού σήμερα το πρωί με ταχύτητα εξωπραγματική για τέτοιο όχημα αποτελώντας κίνδυνο και για τα διερχόμενα οχήματα αλλά και για τον ίδιο του το εαυτό.

Όπως δείχνει και το βίντεο του αναγνώστη ο οδηγός πορεύεται ανενόχλητος από την τροχαία που θα έπρεπε να έχει σταματήσει τον οδηγό σε μία από τις πιο κεντρικές οδούς της Αθήνας.

{https://youtu.be/QVA5p21SMcs}

Σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ εάν τυχόν ένα από τα παραπάνω οχήματα εντοπιστεί να κινείται με ταχύτητα πάνω από 25 χιλιόμετρα την ώρα, ο οδηγός του θα τιμωρείται με πρόστιμο της τάξης των 40 ευρώ. Εάν κάποιο από τα παραπάνω οχήματα τώρα εντοπιστεί να κινείται με ταχύτητα πάνω από 35 χιλιόμετρα την ώρα, τότε το πρόστιμο ανέρχεται στα 100 ευρώ.

Σε οδούς και χώρους που εφαρμόζεται ο ΚΟΚ, τα οχήματα αυτά που αναπτύσσουν μικρή ταχύτητα (έως 6 km/h) –δηλαδή, παραπλήσια με την ταχύτητα του πεζού–, επιτρέπεται να κυκλοφορούν όπου και όπως κυκλοφορούν οι πεζοί. Τα Ελαφριά Προσωπικά Ηλεκτρικά Οχήματα («ΕΠΗΟ») που αναπτύσσουν ταχύτητα έως 25 km/h λογίζονται ως ποδήλατα και κυκλοφορούν όπου επιτρέπονται τα ποδήλατα.

Επίσης απαγορεύεται για λόγους οδικής ασφάλειας η κυκλοφορία των οχημάτων αυτών σε οδούς όπου αναπτύσσονται υψηλές ταχύτητες (άνω των 50 km/h).via Ειδήσεις https://ift.tt/3sEyHhn
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.