Δημοσιεύματα για προβλήματα στις παραδόσεις εμβολίων και από την Moderna

Δημοσιεύματα για προβλήματα στις παραδόσεις εμβολίων και από την Moderna

Η παράδοση εμβολίων από την αμερικανική φαρμακευτική, Moderna, στην Ελβετία που έχει προγραμματιστεί για την 1η Φεβρουαρίου ενδέχεται να είναι μειωμένη κατά 300 χιλιάδες δόσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα ελβετικής εφημερίδας την Πέμπτη.

Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας έχει δώσει σήμα σε τουλάχιστον ένα από τα 26 καντόνια της Ελβετίας ότι η παράδοση θα μπορούσε να είναι μικρότερη από την προγραμματισμένη, ανέφερε η εφημερίδα Blick.

Η Αντιπρόεδρος του υπουργείου Υγείας Νόρα Κρόνιγκ επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις ελλείμματος, ανέφερε η Blick, αν και είπε στην εφημερίδα ότι η φύση του ζητήματος ήταν ακόμα ασαφής.

Η εταιρεία είπε στη Blick ότι αναμένεται να επιτύχει τους ευρωπαϊκούς στόχους παράδοσης για το πρώτο τρίμηνο.

Διογκώνεται το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις

Αν επιβεβαιωθεί ότι και η Moderna θα καθυστερήσει να παραδώσει εμβόλια, τότε θα είναι η 3η εταιρεία που θα το κάνει αυτό μετά την AstraZeneca και την Pfizer.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζήτησε από την AstraZeneca να παράσχει ένα σχέδιο για το πώς θα προμηθεύσει το μπλοκ, μετά τις καθυστερήσεις στην παράδοση.

Διαβάστε στο news4health.gr αναλυτικά τις πληροφορίες για τα προβλήματα στις παραδόσεις.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3acOiMI
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη