Σοβαρά τραυματισμένος μετά από τροχαίο o Χάρης Σώζος – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

SCREENSHOT/ANT1

Δύσκολες ώρες για τον Χάρη Σώζο. Ο γνωστός ηθοποιός που συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες» είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Political, ο ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα και έχει επτά σπασμένα πλευρά, ενώ υπεβλήθη σε διπλό χειρουργείο από το οποίο αναρρώνει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Χάρης Σώζος κινούνταν με τη μοτοσυκλέτα του το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Παγκρατίου, όταν ένας απρόσεκτος οδηγός αυτοκινήτου πέρασε φανάρι που αναβόσβηνε πορτοκαλί, πετώντας στον αέρα τον ηθοποιό τη στιγμή της σύγκρουσης.

Το ασθενοφόρο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο «Γεννηματά», αλλά επειδή είναι κέντρο αναφοράς για Covid και δεν υπήρχαν διαθέσιμοι γιατροί, τελικά ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο». Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του Μελίνα Μαρνέλου.

Ο Χάρης Σώζος είναι σε διαδικασία ανάρρωσης, αλλά θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα για να αναρρώσει.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2NDxJ4U
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη