Μπαλάσκας: Θα ήταν ψυχασθενικό να δοθεί εντολή για παρέμβαση σε μια πορεία απολύτως ειρηνική (vid)

INTIME

«Θα γινόταν μακελειό αν δινόταν εντολή για παρέμβαση σε μια απολύτως ειρηνική πορεία», δήλωσε ο Στ. Μπαλάσκας για να προσθέσει μεταξύ άλλων: «Θα ήταν ψυχασθενικό να δώσει οποιοσδήποτε στρατηγός εντολή σε μια πορεία απολύτως ειρηνική για παρέμβαση».

Ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, υποστήριξε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως η αστυνομία καλώς δεν παρενέβη το χθεσινό (28/1) συλλαλητήριο, το οποίο έγινε παρά την απαγόρευσης συναθροίσεων που υπερβαίνουν τα 100 άτομα.

Ερωτηθείς, λοιπόν, από τον Γιώργο Παπαδάκη γιατί η ΕΛ.ΑΣ. δεν κάλεσε τους διαδηλωτές να διαλυθούν και γιατί δεν επέβαλε πρόστιμα, ο κ. Μπαλάσκας απάντησε τα εξής:

«Θα ήταν ψυχασθενικό να δώσει οποιοσδήποτε στρατηγός εντολή σε μια πορεία απολύτως ειρηνική για παρέμβαση. Θα γινόταν μακελειό, θα είχαμε σήμερα τον κ. Καφούνη (σ.σ. τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών που συμμετείχε στη συζήτηση σε άλλο ''παράθυρο'') να λέει μας σπάσανε τα μαγαζιά ολόκληρα.

«Δηλαδή θα πηγαίναμε μόνοι μας να ξυστούμε στη γκλίτσα του τσοπάνη. Και αυτό πολύ καλά δεν έγινε. Πολύ σωστά δεν εδόθη από τους αξιωματικούς μας τέτοια εντολή», προσέθεσε.

«Ξέρετε τι μου λέτε; Ομολογεί κάτι ο κ. Μπαλάσκας: ότι όσες φορές έχουν γίνει επεισόδια φταίει η αστυνομία, γιατί έχει κάνει παρέμβαση», του είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3ov9dzq
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη