Τζένη Θεωνά: Ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει βιτριολικό χιούμορ (vid)

Sceenshot ANT1

Η Τζένη Θεωνά θέλησε να ξεκαθαρίσει μια δήλωση που είχε κάνει για τον Κωνσταντίνο Ρήγο. «Είναι ένας σκηνοθέτης που έχει ένα βιτριολικό χιούμορ και είπα σε μια συνέντευξη ότι έχω δεχτεί μπούλινγκ, αλλά το έλεγα ως αστείο, δήλωσε η ηθοποιός στο The 2Night Show. Tι είπε για την προσωπική της ζωή και την δουλειά της.

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε η Τζένη Θεωνά, η οποία, με ανεβασμένη διάθεση, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πώς συνδυάζει τη μητρότητα με την εργασία, καθώς φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια».

Μεταξύ άλλων, εξήγησε πώς χτύπησε το πόδι της στη μηχανή του Δήμου Αναστασιάδη και δήλωσε πως θα ήθελε μελλοντικά να ασχοληθεί ξανά με την παρουσίαση. «Ήμουν συνοδηγός στη μηχανή του Δήμου και χτύπησα το πόδι μου λίγο πριν φύγει το 2020» αποκάλυψε η ίδια. Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέφερε ότι είναι αφοσιωμένη στον γιο της, Αρίωνα.

«Για μένα είναι η ζωή μου. Ξέρει ότι η μαμά είναι πάντα εδώ. Έχω ένα ημερολόγιο που γράφω τα λογάκια που λέει ο γιος μας. Ο Δήμος είναι δημιουργικός, αλλά μόνο στο στούντιο λόγω καραντίνας. Του λείπεi το live. Γράφει συνέχεια τραγούδια. Είναι τρόπος ζωής για εκείνον. Δεν μου έχει αφιερώσει, όμως, κανένα τραγούδι».

Τέλος, η Τζένη Θεωνά ξεκαθάρισε την παρεξήγηση με τον Κωνσταντίνο Ρήγο. «Είναι ένας σκηνοθέτης που έχει ένα βιτριολικό χιούμορ και είπα σε μια συνέντευξη ότι έχω δεχτεί μπούλινγκ, αλλά το έλεγα ως αστείο. Ο Κωνσταντίνος φροντίζει όσο λίγοι τους ηθοποιούς του» δήλωσε η ηθοποιός.via Ειδήσεις https://ift.tt/39t73w8
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.