Σοκαρισμένοι καθηγητές και μαθητές από το θάνατο της 16χρονης στη Θήβα

Intime

Ο Γιώργος Φίλος διευθυντής του 3ου Λυκείου στη Θήβα μίλησε για τη 16χρονη Μαργαρίτα που κατέληξε χθες ενώ είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, σκορπίζοντας θλίψη σε όλη τη χώρα, αποτελώντας το νεότερο θύμα κορονοϊού στη χώρα μας.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής «Την Παρασκευή το πρωί πήρε και μας ενημέρωσε η μητέρα της ότι δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει ούτε την τηλεκπαίδευση γιατί έχει υψηλό πυρετό και ήταν θετική στον κορονοϊό, σύμφωνα με το rapid τεστ που έκανε. Μου είπε όμως ότι θα έκανε και μοριακό. Όντως τη Δευτέρα μου έστειλε το αποτέλεσμα που ήταν και αυτό θετικό» είπε αρχικά ο κ. Φίλος και συνέχισε: «Δεν είχαμε ενημέρωση για υποκείμενα νοσήματα. Εμείς δεν είχαμε κάποιο χαρτί από γιατρό που να μας λέει ότι απαγορεύεται να κάνει ας πούμε γυμναστική. Και στο Γυμνάσιο με το οποίο συστεγαζόμαστε, όπως ενημερώθηκα, έκανε κανονικά».

Συγκλονισμένοι είναι και οι συμμαθητές της κοπέλας, που την αποχαιρετούν με το δικό τους τρόπο μέσα από τα social media.

Χθες μάλιστα ο 20χρονος αδερφός της άτυχης μαθήτριας, συγκλονισμένος από όσα έχουν συμβεί, καθώς και η μητέρα του νοσεί με κορονοϊό και είναι διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό, είχε μιλήσει λέγοντας πως και ο ίδιος ήταν αρνητής της πανδημίας.

«Τα συλλυπητήρια είναι μια πολύ μικρή λέξη για να περιγράψω το δράμα που ζει ο πατέρας μου στη Θήβα και το δράμα που έχω περάσει εδώ και δύο μέρες εγώ. Αρχικά θα ήθελα να τονίσω ότι όλος ο κόσμος πρέπει να αφήσει αυτά που κάνει και πιστεύει για τον κορονοϊό και να προσέξει την υγεία του και την οικογένειά του. Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις, δεν είναι δίκαιος, ούτε ευγενικός. Παραδέχομαι ότι κι εγώ υπήρξα αρνητής της πανδημίας λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, η πανδημία ζει ανάμεσά μας» είπε.

Συνέχισε μάλιστα καταγγέλλοντας τον παιδίατρο που εξέτασε την αδικοχαμένη αδερφή του και ο οποίος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο αδερφός της διέγνωσε φαρυγγίτιδα.

«Είχε κακά συμπτώματα. Ξεκίνησαν από την προηγούμενη Παρασκευή, όλοι είχαν αρρωστήσει από κορονοϊό, πατέρας, μάνα και αδερφή. Τους είπαν μετά το τεστ να κάτσουν καραντίνα στο σπίτι. Τη Δευτέρα πήγαν στο νοσοκομείο Θήβας για έλεγχο. Την αδερφή μου την εξέτασε παιδίατρος, όταν θα με δει να βρει τρύπα να κρυφτεί. Τόλμησε να πει ότι η αδερφή μου έχει φαρυγγίτιδα και της χορήγησε φάρμακα ενώ είχε βγει θετικό το τεστ του κορονοϊού. Είχε πυρετό και βήχα η αδερφή μου. Τι εγκληματίας είναι».



via Ειδήσεις https://ift.tt/39Npk7z
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη