Στοίχημα: Με το 2.27 της Μπάγερν και ιταλικό Goal/Goal

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (05/02), περιέχει δύο αναμετρήσεις από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχου δοκιμάζεται στην έδρα της Χέρτα. Στη Σέριε Α Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Ίντερ. Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.

ΧΕΡΤΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ (21:00)

Η Χέρτα ηττήθηκε με σκορ 3-1 στη Φρανκφούρτη από την Αϊντραχτ, επιβεβαιώνοντας το αρνητικό μομέντουμ. Προηγήθηκε στο 66ο λεπτό, ισοφαρίστηκε άμεσα και στη συνέχεια δέχθηκε πίεση, δεχόμενη την ανατροπή στο 84'. Βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και σε αυτό το διάστημα μάζεψε μόλις ένα βαθμό. Με το αριστερό το ντεμπούτο του Παλ Ντάρνταϊ στην τεχνική ηγεσία των πρωτευουσιάνων, που αντικατέστησε τον Μπρούνο Λαμπάντια. Με την πλάτη στον τοίχο και βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς υπερτερεί σε ισοβαθμία (17) της Μπίλεφελντ. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις τελευταίες υποχρεώσεις στην Μπούντεσλιγκα. Εκτός αποστολής οι Πλάτενχαρντ (μπακ), Μπογιατά (στόπερ), Ντιλροσούν (χαφ) και Κόρδοβα (επιθετικός).

Η Μπάγερν νίκησε εντός έδρας με σκορ 4-1 τη Χόφενχαϊμ, διατηρώντας το +7 από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και τέσσερις διαφορετικοί σκόρερ για το σύνολο του Φλικ. Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα, στα δύο από αυτά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Το Over 2.5 Goal εμφανίστηκε στις επτά από τις οκτώ πρόσφατες αγωνιστικές. Τη Δευτέρα (08/02) παίζει το Κατάρ με αντίπαλο την Αλ Αχλί για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Εκτός αποστολής οι Γκορέτσκα και Χάβι Μαρτίνεθ (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να πάρει ακόμα μία νίκη. Η Χέρτα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και μοιάζει ακατόρθωτο να αντέξει στην πίεση των Βαυαρών. Επιλογή το combo bet 2+Over 3.5 Goal με απόδοση 2.27 στο Pamestoixima.gr

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΙΝΤΕΡ (21:45)

Η Φιορεντίνα προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Τορίνο. Ισορροπημένο παιχνίδι, όσο απείλησε άλλο τόσο απειλήθηκε, με παίκτη λιγότερο από το 61ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί με τον Ριμπερί στο 67'. Έμεινε με εννέα λόγω δεύτερης αποβολής στο 71', δέχθηκε αρκετή πίεση και λύγισε με την ισοφάριση στο 88ο λεπτό. Διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, συγκεκριμένα στο +7 από την Κάλιαρι. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας. Ο τεχνικός Τσέζαρε Πραντέλι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μιλένκοβιτς (στόπερ) και Καστροβίλι (μέσος), αμφότεροι βασικοί.

Η Ίντερ ηττήθηκε εντός έδρας 2-1 από τη Γιουβέντους, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά στο Κύπελλο. Προηγήθηκε στο 9ο λεπτό, ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 26' και πριν βγει το ημίχρονο δέχθηκε την ολική ανατροπή. Ακολουθεί η ρεβάνς στο Τορίνο στις 09/02. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας τρίποντο με σκορ 4-0 κόντρα στην Μπενεβέντο, παρέμεινε στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μίλαν. Αήττητη για τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές, με απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν σε τρεις περιπτώσεις. Μετά το παιχνίδι στη Φλωρεντία, υποδέχεται τη Λάτσιο και στη συνέχεια παίζει με τη Μίλαν. Χωρίς προβλήματα απουσιών, επιστρέφει ο αμυντικός Ντ' Αμπρόζιο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Επικίνδυνη έξοδος για την Ίντερ, που καλείται να ανταπεξέλθει σε πρόγραμμα βουνό. Ταυτόχρονα διατηρεί αρνητική πρόσφατη παράδοση στην έδρα της Φιορεντίνα, χωρίς νίκη στις έξι τελευταίες επισκέψεις στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μπορούν να προβληματίσουν την ασταθή άμυνα των «νερατζούρι». Ποντάρισμα στο Goal/Goal με απόδοση 1.80 στο Stoiximan.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη