Τη χορήγηση δόσεων από 2 διαφορετικά εμβόλια δοκιμάζει η Βρετανία

Τη χορήγηση δόσεων από 2 διαφορετικά εμβόλια δοκιμάζει η Βρετανία

Η Βρετανία ξεκίνησε την Πέμπτη μια δοκιμή για να αξιολογήσει αν μπορεί να προσφέρει ανοσία στον κορονοϊό ο συνδυασμός του εμβολίου της Pfizer με αυτό της AstraZeneca.

Οι Βρετανοί ερευνητές πίσω από τη δοκιμή δήλωσαν ότι τα δεδομένα σχετικά με τον εμβολιασμό ατόμων με τους δύο διαφορετικούς τύπους εμβολίων κορoνοϊού θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατανόηση του κατά πόσον μπορούν να πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί με μεγαλύτερη ευελιξία σε όλο τον κόσμο.

Η δοκιμή θα εξετάσει τις ανοσολογικές αποκρίσεις μιας αρχικής δόσης εμβολίου Pfizer ακολουθούμενη από μία ενισχυτική της AstraZeneca, καθώς και το αντίστροφο, σε διαστήματα 4 έως 12 εβδομάδων.

Τόσο το εμβόλιο mRNA που αναπτύχθηκε από τη Pfizer σε συνεργασία με την Biontech όσο και το εμβόλιο αδενοϊού που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και την AstraZeneca κυκλοφορόυν στη Βρετανία και χορηγούνται με διαφορά 12 εβδομάδων σε 2 σχήμα 2 δόσεων του ίδιου εμβολίου.

Αναμένεται ότι περισσότερα εμβόλια θα προστεθούν στη δοκιμή όταν εγκριθούν και θα κυκλοφορήσουν

Ο στόχος για το εμβόλιο και ο μικρός αριθμός εθελοντών



via Ειδήσεις https://ift.tt/36J9lW9
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη