Πάτρα: Παλεύουν οι γιατροί για να μην διασωληνωθεί ο 9χρονος που νόσησε

INTIME

Συναγερμός στην Πάτρα. Το παιδί εισήχθη εκτάκτως στην ΜΕΘ καθώς παρουσίασε επιπλοκές. Κόλλησε από συγγενικό του πρόσωπο.

Το παιδί, που κόλλησε κορονοϊό από συγγενικό του πρόσωπο, εισήχθη εκτάκτως στην ΜΕΘ καθώς παρουσίασε επιπλοκές.

Μάχη για να μη διασωληνωθεί δίνουν οι γιατροί της ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για τον 9χρονο Μάριο. Χθες βράδυ η υγεία του παιδιού παρουσίασε επιδείνωση. Ο καθηγητής Ανδρέας Ηλιάδης, σε στενή συνεργασία με τον Δημήτρη Γεωργόπουλο, καθηγητή εντατικολογίας, υπεύθυνο εντατικών covid στην Κρήτη, συνεχίζουν την προσπάθεια ώστε να μην χρειαστεί το παιδί να υποστηριχθεί μηχανικά (διασωλήνωση).

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί εκ νέου σύσκεψη προκειμένου να αποφασιστεί το πώς θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση αν ο μικρός δεν παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης.

Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες κόλλησε τον κορονοϊό από συγγενικό του πρόσωπο. Οι γιατροί είναι πάντως σε επιφυλακή καθώς χρειάζεται υψηλά μείγματα οξυγόνου και για να είναι σε πιο στενή παρακολούθηση. Το παιδί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν πάσχει από υποκείμενα νοσήματα.via Ειδήσεις https://ift.tt/3aCcUPf
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.