Στην Ικαρία το Σάββατο ο Πρωθυπουργός

intime

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού δείχνει πως αύριο Σάββατο, έχει προγραμματισμένες επισκέψεις σχετικά με το θέμα των εμβολιασμών σε Ικαρία, Φούρνους και Θύμαινα.

Ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί αύριο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 στα νησιά του Νοτιοανατολικού Αιγαίου, Ικαρία, Φούρνους και Θύμαινα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί εμβολιαστικά κέντρα και θα συναντηθεί με τις δημοτικές αρχές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας δίνει η πλατφόρμα emvolio.gov.gr, μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί συνολικά 359.723 εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού σε όλη τη χώρα ενώ ημερησίως λαμβάνουν χώρα πάνω από 21.000 νέοι εμβολιασμοί.

Από αυτούς τους εμβολιασμούς, οι 291.259 αφορούν την πρώτη δόση και οι 68.464 τη δεύτερη. Με αυτά τα δεδομένα θα επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Νοτιοανατολικό Αιγαίο για μία σειρά επισκέψεων σε εμβολιαστικά κέντρα αλλά και τις τοπικές δημοτικές αρχές.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2ME22bt
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη