Αττική: Στα 4.400 τα ενεργά κρούσματα, αύξηση 60% την τελευταία εβδομάδα

Αττική: Στα 4.400 τα ενεργά κρούσματα, αύξηση 60% την τελευταία εβδομάδα

Στοιχεία για τα ενεργά κρούσματα σε Αττική αλλά και σε όλη την επικράτεια έδωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης η Βάνα Παπαευαγγέλου.

Η κυρία Παπαευαγγέλου μίλησε για τα επιδημιολογικά δεδομένα, λέγοντας πως «ο χάρτης κοκκίνισε ξανά» και μιλώντας για την αυξημένη ενδοοικογενειακή διασπορά του ιού.

Η ίδια μίλησε για την ανησυχητική εικόνα στην Αχαΐα, αλλά και για… κρυφές συναντήσεις σε σπίτια στις οποίες δεν μπορεί να γίνει ιχνηλάτηση.

Όπως είπε η Βάνα Παπαευαγγέλου τα ενεργά κρούσματα υπολογίζονται σε 8500 σε όλη την επικράτεια, ενώ η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει.

«Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων υπολογίζεται στα 4.400 περίπου στην Αττική και αυξήθηκε περίπου 60% την τελευταία εβδομάδα», συμπλήρωσε, ενώ ανησυχητικά είναι τα πράγματα και στην Θεσσαλονίκη, με την ίδια να συμπληρώνει πως παρά την κόπωση όλων μας, πρέπει να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2N3dVr9
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη