Το σχέδιο για να μην χαθεί ούτε ένα εμβόλιο λόγω κακοκαιρίας

INTIME

Το σχέδιο προστασίας του εμβολιαστικού προγράμματος "Ελευθερία" εν μέσω της κακοκαιρίας Μήδεια εστιάζει σε δύο επίπεδα, τη μεταφορά πολιτών προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα και όπου αυτό δεν είναι δυνατόν, εναλλακτικές λύσεις για να μη χαθεί ούτε μια δόση εμβολίου κατά της COVID-19.

Εμβολιασμούς εκτός προτεραιότητας και μεταφορά ραντεβού, κατ' εξαίρεση για τις ημέρες και τις περιοχές που πλήττονται από την επέλαση της κακοκαιρίας Μήδεια, προβλέπει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του News4Health, το σχέδιο προστασίας του εμβολιαστικού προγράμματος "Ελευθερία".

Από την πλευρά της Πολιτική Προστασίας, στη σύσκεψη της Παρασκευής τονίστηκε πως οι Δήμοι της χώρας, αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο, όπως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», για τη μεταφορά πολιτών προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα, σε συνεργασίας με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Διαβάστε το σχέδιο στο news4health.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/37cEZeL
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη