Καμμένος προς δασκάλους: Αφήστε τα παιδιά να παίξουν στο χιόνι

intime

Με ανάρτηση του στο twitter, ο Πάνος Καμμένος, έκανε πρόταση στους δασκάλους των δημοτικών να αφήσουν τα παιδιά να χαρούν και να παίξουν στο χιόνι.

Ο κύριος Καμμένος με την έκκληση του αναφέρει χαρακτηριστικά, «Προς δασκάλους δημοτικών : δεν αφήνετε σήμερα λίγο τα παιδιά να χαρούν το χιόνι τα έχουμε κλεισμένα στους υπολογιστές ένα χρόνο και σπάνια θα ξαναζήσουν την γειτονιά στα λευκά»

{https://twitter.com/PanosKammenos/status/1361584494411722753}

Υπενθυμίζεται πως τα δημοτικά βρίσκονται σε καθεστώς τηλεκπαίδευσης έπειτα από κυβερνητική απόφαση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με εγκύκλιο που απέστειλε σε Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί λόγω covid-19, συστήνεται το Εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης να εφαρμόζεται πρωινές ώρες όπως και στη δια ζώσης διδασκαλία, προκειμένου να μη διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας και να αποφευχθεί η αναστάτωση στο πρόγραμμα των μαθητών/τριών.

Οι παραπάνω οδηγίες δίνονται προς όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της χώρας, με εγκύκλιο που υπέγραψε η Γενική Γραμματέας του υπ. Παιδείας Σίσσυ Γκίκα.via Ειδήσεις https://ift.tt/3djpm9A
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.