Αμαλία Ποντίκα: Μία νέα σελίδα ανοίγει για το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης

H τοποθέτηση της αντιδημάρχου πολιτισμού του Δήμου Λαμιέων Αμαλίας Ποντίκα σχετικά με τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης.

Μία νέα σελίδα ανοίγει για το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή,  Νίκος Ορφανός  Τον καλωσορίσαμε Ευθύμιος Καραΐσκος Dimitris Argyriou στην πόλη μας και του ευχηθήκαμε καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα. Είμαι βέβαιη πως θα υπηρετήσει τη θέση του με σεβασμό και με την αξιοπρέπεια που τον διακρίνει ως καλλιτέχνη όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη που θα συνεργαστούμε άμεσα με κοινό στόχο την αναβάθμιση και την ενδυνάμωση του πολιτιστικού γίγνεσθαι της πόλης μας. 

Ακολουθεί αναλυτικά η τοποθέτησή μου στη σημερινή συνέντευξη τύπου 04/02/21. 

• Mε τη σειρά μου και εγώ να καλωσορίσω τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Νίκο Ορφανό και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση και η ενδυνάμωση του πολιτιστικού γίγνεσθαι της πόλης κάτι που πιστεύω πως μπορεί να υλοποιηθεί με την από κοινού συνεργασία. 

• Εδώ να τονίσω ότι η μέχρι τώρα του πορεία και η προσφορά του στο χώρο εγγυώνται την πολιτισμική ταυτότητα που θέλουμε να δώσουμε όλοι σε αυτό το θεσμό πανελλαδικής εμβέλειας.

• Με την ευκαιρία δε της παρουσίας εδώ ενός καλλιτέχνη και με βάση τα όσα είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας και αφορούν στον καλλιτεχνικό χώρο, ως γυναίκα να εκφράσω τη συμπαράστασή μου σε όλες τις γυναίκες που έχουν δεχτεί τέτοιες συμπεριφορές και να τις καλέσω να μην φοβούνται να τις αποκαλύπτουν.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη