Μετρό: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Δ. Πλακεντίας-Αεροδρόμιο

Μετρό: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Δ. Πλακεντίας-Αεροδρόμιο

Μετρό:Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Δ. Πλακεντίας-Αεροδρόμιο.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία του μετρό στο κομμάτι Πλακεντία - Αεροδρόμιο.

Υπενθυμίζεται πως η σύνδεση από τον σταθμό του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών είχε διακοπεί λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια.

Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά ήδη για το υπόλοιπο τμήμα ενώ νωρίτερα αποκαταστάθηκε και η λειτουργία του ΗΣΑΠ.

Σύμφωνα με τον Οργανωτικό Γραμματέα του Δ.Σ. του συνδικάτου των εργαζομένων του ΟΑΣΑ Φώτη Νικολακόπουλο, τα λεωφορεία ξεκίνησαν από τα αμαξοστάσια ώστε να φτάσουν στις αφετηρίες τους και να διαπιστωθεί ποιες γραμμές θα μπορέσουν να λειτουργήσουν χωρίς πρόβλημα.

Όπως δήλωσε ο κύριος Νικολακόπουλος, την ίδια ώρα επόπτες του ΟΑΣΑ θα κάνουν έλεγχο κατά μήκος των διαδρομών και αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα υπάρξει ενημέρωση από τον Οργανισμό.

Υπενθυμίζεται πως η σύνδεση από τον σταθμό του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών είχε διακοπεί από χθες το πρωί λόγω της κακοκαιρίας "Μήδεια".



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rVRXWi
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη