«Καρφιά» ΣΥΡΙΖΑ για Κεραμέως με αφορμή τα voucher 200 ευρώ για τάμπλετ, «λάθος άνθρωπος σε λάθος θέση»

«Καρφιά» ΣΥΡΙΖΑ για Κεραμέως με αφορμή τα voucher 200 ευρώ για τάμπλετ, «λάθος άνθρωπος σε λάθος θέση»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με ανακοίνωσή του, εξαπολύει σφοδρή κριτική στην υπουργό Παιδείας, με αφορμή τα voucher 200 ευρώ για αγορά τάμπλετ, λάπτοπ και υπολογιστή, με το πρόγραμμα να οδεύει για Μάρτιο.

«Τη χρονιά που η κυβέρνηση ψηφίζει νομοσχέδιο το οποίο θέτει εκτός δημόσιου πανεπιστημίου χιλιάδες παιδιά απ' όλη την Ελλάδα, τη χρονιά που η κ. Κεραμέως αποφασίζει την αύξηση του αριθμού των μαθητών μέσα στις τάξεις παρά την πανδημία, τη χρονιά που τα σχολεία ανοιγοκλείνουν χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο, την ίδια χρονιά η παροχή τάμπλετ στους μαθητές που είχε υποσχεθεί το υπουργείο Παιδείας παγώνει», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «η κ. Κεραμέως απέτυχε και σε αυτό». «Αντί να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε οι μαθητές να έχουν ήδη σήμερα στα χέρια τους τα αναγκαία για την τηλεκπαίδευση τάμπλετ, τελικά θα τους δοθούν από Μάρτιο και βλέπουμε. Το πιθανότερο είναι οι περισσότεροι μαθητές να τα πάρουν στο τέλος της χρονιάς», συνεχίζει και καταλήγει:

«Δυστυχώς η υπουργός Παιδείας αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ο λάθος άνθρωπος στη λάθος θέση. Έχοντας καθημερινά ως μόνη της έγνοια τα συμφέροντα των κολεγίων, επιδεικνύει κοινωνική αναλγησία που αγγίζει όλους τους υπόλοιπους, μετατρέποντας την υγειονομική πανδημία σε πανδημία ανισοτήτων και κοινωνικών αποκλεισμών».

Διαβάστε επίσης:

«Κόλλησε» το πρόγραμμα voucher 200 ευρώ για αγορά τάμπλετ, λάπτοπ και υπολογιστήvia Ειδήσεις https://ift.tt/2OBlXs7
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.