Σχηματίστηκε η δικογραφία της καθηγήτριας που αποπλάνησε τον ανήλικο μαθητή της

intime

Με νέα στοιχεία συμπληρώνεται η δικογραφία για την αποπλάνηση του 13χρονου από την 36χρονη καθηγήτρια του που του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι.

Στη δικογραφία της 36χρονης που σχηματίστηκε από την αστυνομία, όπως μεταδίδει το MEGA, περιγράφονται αναλυτικά οι πιέσεις αλλά και η στρατηγική της εκπαιδευτικού, με στόχο να αποπροσανατολίσει τους γονείς του ανηλίκου αλλά και να τον αποπλανήσει.

Συγκεκριμένα η αστυνομία αναφέρει, «προκειμένου να ικανοποιήσει τη γενετήσια ορμή της, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις ακόμα και κατά την παράδοση του μαθήματος στον 13χρονο στο χώρο του σπιτιού του»

Ακόμη στη δικογραφία υπάρχει αναφορά πως η 36χρονη, παρότρυνε τον 13χρονο να λέει ψέματα στους γονείς του ώστε να μπορεί να τον συναντάει ενώ συνέχιζε να τον αναζητά επίμονα στο τηλέφωνο, ακόμη και αφού η μητέρα του έμαθε για τη σχέση τους.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3aEobhH
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη