Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την πορεία υπέρ Κουφοντίνα, «χωρίς προβλήματα για την κυκλοφορία»

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την πορεία υπέρ Κουφοντίνα, «χωρίς προβλήματα για την κυκλοφορία»

Την 17.30 ώρα σήμερα (Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021), ομάδα από 100 έως 120 περίπου άτομα, πραγματοποίησαν στο χώρο μπροστά από την Εθνική Βιβλιοθήκη, συγκέντρωση υποστήριξης στο φυλακισμένο, απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απέτρεψαν κατάληψη οδοστρώματος από τους συγκεντρωμένους, ενώ δεν παρακωλύθηκε η κυκλοφορία οχημάτων. Στη συνέχεια, ακολούθησε πορεία επί του πεζοδρομίου μέχρι την Πλατεία Βικτωρίας, όπου και διαλύθηκαν.

Παράλληλα, από την ΕΛ.ΑΣ. διευκρινίζεται ότι δεν υπήρξε σύλληψη φωτορεπόρτερ.

Νωρίτερα από την περιοχή της Πλατείας Συντάγματος προσήχθησαν (5) άτομα, ενώ ένα άτομο δεν είχε μαζί του κανένα έγγραφο επιβεβαιωτικό της προφορικής του δήλωσης ότι είναι φωτορεπόρτερ και μετά την εξακρίβωση των στοιχείων του αποχώρησε, σύμφωνα με τις διευκρινίσεις της ΕΛ.ΑΣ.



via Ειδήσεις https://ift.tt/39KfC5R
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη