Κωνσταντίνος Κερπινιώτης: Ολοκληρώθηκε στο ''Δημοτικό Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας'' η διαμόρφωση του νέου χώρου όπου βάσει των ιδιαίτερων συνθηκών αναπαύονται πλέον συμπολίτες μας που έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό


Δείτε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Κωνσταντίνος Κερπινιώτης:

Ολοκληρώθηκε στο 'Δημοτικό Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας' η διαμόρφωση του νέου χώρου όπου βάσει των ιδιαίτερων συνθηκών αναπαύονται πλέον συμπολίτες μας που έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙEΩΝ  θέλοντας να προλάβει τις δυσάρεστες εξελίξεις που φέρνει η πανδημία έφτιαξε το συγκεκριμένο χώρο που [δεν] είναι απομονωμένος αλλά συνέχεια του ήδη υπάρχοντος, προκειμένου να μπορούν να τελούνται απρόσκοπτα οι εξόδιες ακολουθίες όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Θυμίζω ότι υπάρχει και διαφορετική πρόβλεψη ως προς την εκταφή, καθώς γίνεται μετά τα (10) χρόνια αντί τα ( 5 ή 7) που προβλέπει ο γενικός κανονισμός.....Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου μας!!!








Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη