Επίσημη η καταγγελία στο ΣΕΗ κατά του Παύλου Χαϊκάλη από την Ηλιάνα Αραβή

EUROKINISSI

Επίσημη καταγγελία στο ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) κατά του Παύλου Χαϊκάλη έκανε η Ηλιάνα Αραβή.

Στην επίσημη καταγγελία που έκανε, όπως μετέδωσε ο Alpha, η Ηλιάνα Αραβή αναφέρει πως γνώρισε τον Παύλο Χαϊκάλη όταν ήταν καθηγητής της στην δραματική σχολή στην οποία φοιτούσε.

Κάποια στιγμή εκείνος εκδήλωσε το φλερτ του το οποίο ήταν στην αρχή διακριτικό, στη συνέχεια έγινε επίμονο και μάλιστα όπως αναφέρεται στην καταγγελία της ηθοποιού, «το φλερτ κλιμακώθηκε αγγίζοντας τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης».

Στη συνέχεια εκείνος της πρότεινε να πάρει μέρος σε μια οντισιόν για το 50-50 και όταν ο γνωστής ηθοποιός επικοινώνησε μαζί της λίγες μέρες μετά, ακολούθησε ένας περίεργος διάλογος.

«Μετά από την πάροδο ολίγων ημερών, μου τηλεφώνησε δηλώνοντάς μου ότι αυτοϊκανοποιείται κάνοντας χρήση ρυπαρής και χυδαίας γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου ζητώντας μου επιμόνως να μετέχω σε αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο.

Ούσα σοκαρισμένη προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία», αναφέρει στην καταγγελία της η Ηλιάνα Αραβή.

Για τους παραπάνω λόγους η ηθοποιός ζητά από το ΣΕΗ να κινήσουν τη διαδικασία κατά του Παύλου Χαϊκάλη.via Ειδήσεις https://ift.tt/3tBjtu1
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.