Στο νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος

Στο νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, αναμένεται να γιορτάσει τα 100α γενέθλιά του τον Ιούνιο και εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού τον Ιανουάριο μαζί με τη σύζυγό του, Βασίλισσα Ελισάβετ Β '.

Ο Δούκας του Εδιμβούργου, εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης, ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

«Η εισαγωγή του Δούκα είναι ένα προληπτικό μέτρο, ύστερα από συμβουλή του γιατρού του, μετά από αδιαθεσία» ανέφερε το Παλάτι σε δήλωση.

«Ο Δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες μέρες παρακολούθησης και ανάπαυσης» αναφέρει επίσης η δήλωση.

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, γεννήθηκε το 1921 στην Ελλάδα, πριν η οικογένειά του εξοριστεί από τη χώρα όταν ο ίδιος ήταν βρέφος.

Ο αρχικός του τίτλος ήταν «πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδος και της Δανίας», αλλά μετά τον αρραβώνα του με την Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου χρίστηκε «Δούκας του Εδιμβούργου».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3bdIdzV
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη