Η Revolut Bank στην Ελλάδα

Η Revolut Bank στην Ελλάδα

Η Revolut ξεκινά τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής της τράπεζας για τους πελάτες της στην Ελλάδα.  Οι χρήστες στην Ελλάδα μπορούν ήδη να αναβαθμίσουν τον λογαριασμό τους σε Revolut Bank εντός της εφαρμογής, σε μια διαδικασία που παίρνει μόλις λίγα λεπτά.

 

Πλέον, οι πελάτες της εταιρείας στη χώρα που θα αναβαθμίσουν τους λογαριασμούς τους σε Revolut Bank για επιπλέον υπηρεσίες θα απολαμβάνουν προστασία στις καταθέσεις τους, μέσω του συστήματος εγγύησης καταθέσεων. 

Οι χρήστες στην Ελλάδα μπορούν ήδη να αναβαθμίσουν τον λογαριασμό τους σε Revolut Bank εντός της εφαρμογής, σε μια διαδικασία που παίρνει μόλις λίγα λεπτά. 

Έως σήμερα, η Revolut έχει προσελκύσει περισσότερους από 270.000 πελάτες στην Ελλάδα και η ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία fintech είναι σίγουρη πως οι καταθετικοί λογαριασμοί, σε συνδυασμό με το ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών της, θα προσφέρουν στους πελάτες της στην Ελλάδα μεγαλύτερο έλεγχο, αξία και ασφάλεια σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τράπεζες.

«Το λανσάρισμα της τράπεζας στην Ελλάδα θα προσφέρει υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους πελάτες μας και θα μας επιτρέψει να εισάγουμε μία σειρά από νέα προϊόντα και υπηρεσίες στο άμεσο μέλλον», δήλωσε ο κ. Virgilijus Mirkės, Διευθύνων Σύμβουλος της Revolut Bank.

Έως σήμερα, ο Όμιλος Revolut έχει συγκεντρώσει περίπου 1 δις δολάρια από γύρους χρηματοδοτήσεων και η πιο πρόσφατη εκτίμηση της αξίας του ανήλθε στα 5,5 δις δολάρια. Σε μόλις πέντε χρόνια, η Revolut προσέλκυσε περισσότερους από 15 εκατομμύρια πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο. Την περασμένη χρονιά, η Revolut λάνσαρε την εξειδικευμένη της τράπεζα σε Πολωνία και Λιθουανία προσφέροντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πιστωτικά προϊόντα και στις δύο χώρες. Η εξειδικευμένη τραπεζική άδεια επιτρέπει στη Revolut Bank να προσφέρει μια ευρεία γκάμα τραπεζικών υπηρεσιών μέσω της εφαρμογής της, καθώς και μία σειρά υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρονται από άλλες εταιρείες του Ομίλου Revolut. 



via Ειδήσεις https://ift.tt/37nCjer
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη