Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για την επένδυση RWE στη Δυτ. Μακεδονία

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για την επένδυση RWE στη Δυτ. Μακεδονία

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης συμμετείχαν επίσης στη σύσκεψη.

Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη συμμετοχή του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του Αναπληρωτή Υπουργού, Νίκου Παπαθανάση πραγματοποιήθηκε νωρίτερα για την παρακολούθηση της επένδυσης της RWE στη Δυτική Μακεδονία.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Διευθύνων Σύμβουλος της RWE, Dr. Rolf Martin Schmitz και ο διάδοχός του, Dr. Markus Krebber καθώς επίσης και ο πρόεδρος της Eπιτροπής Oικονομίας και Eπενδύσεων του Ελληνογερμανικού Eπιμελητηρίου και σύμβουλος της RWE στην Ελλάδα, κ. Γιώργος Πατεράκης.

Υπενθυμίζεται οτι στις 9 Φεβρουαρίου εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου δυναμικότητας 2000 Mεγαβάτ στο πεδίο Δυτικής Μακεδονίας (Πτολεμαίδας-Κοζάνης-Φλώρινας) από την γερμανική RWE, το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα έργο, στο πλαίσιο της «απολιγνιτοποίησης» που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση και το οποίο θα ολοκληρωθεί σε βάθος τετραετίας με συνολικό κόστος 1,2 δισ. ευρώ.via Ειδήσεις https://ift.tt/3pppfeJ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.